Energetski management

V vsakdanjem življenju so stroški, ki venomer rastejo, izjemno pomembi. Še posebej za večje odjemalce toplotne in električne energije. V podjetju Enerson d.o.o. smo se specializirali tako, da lahko "stroški vaše energije postanejo naša skrb".
Več

Kogeneracija SPTE

Za odjemalce, ki potrebujejo večje količine toplotne energije bodisi za ogrevanje prostorov ali za sanitarne oziroma industijske vode, smo v podjetju Enerson d.o.o. pripravili ponudbo kogeneracij na zemeljski plin in lesno biomaso.
Več

Sončne elektrarne

sončne elektrarne

Že od ustanovitve podjetja Enerson d.o.o., se v podjetju ukvarjamo z načrtovanjem, postavitvami in upravljanjem sončnih elektrarn. V svoji zgodovini smo tako postavili že vrsto omrežnih in otočnih fotovoltaičnih sistemov.
VečEnerson d.o.o. - partner za vašo energijo


V podjetju Enerson d.o.o., že vrsto let skrbimo za področje fotovoltaike, tako smo  z našo strokovnostjo načrtovali, postavili in tudi upravljamo večje število omrežnih in otočnih sončnih elektrarn.

Zaradi tehnološkega napredka, razvoja tržišč in naših vrednot, ki strmijo k čistemu okolju in zeleni ter cenovno sprejemljivi energiji, smo se v našem podjetju specializirali za kogeneracije (SoProizvodnja Toplotne in Električne energije) na zemeljski plin in lesno biomaso.

Zavedamo se, da je racionalnost stroškov danes izjemno pomembna, še posebej pri večjih odejmalcih električne in toplotne energije, za vas prevzamemo celotno storitev energetskega managementa. V skadu z našimi vrednotami smo družbeno odgovorni in ob skrbi za okolje z našimi produkti ter storitvami vlagamo tudi v razvoj novih produktov, ki nam bodo zagotavljali lažje in racionalnejše upravljanje naše in vaše energije v zeleni in bogati prihodnosti. 

ENERSON d.o.o.


Jezdarska ulica 3

2000 Maribor

 

02 42 92 776

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

08.10.2014

Ali drži, da atomska energija ne potrebuje državnih subvencij?

Če ste med tistimi, ki verjamejo, da OVE "kurijo" denar davkoplačevalcev, medtem ko so ...
01.10.2014

Plavajoče fotovoltaične elektrarne

Japonska načrtuje, da bo kmalu imela največjo plavajočo sončno elektrarno. V Londonu so ...
29.09.2014

Kako dobro se zavedate posledic podnebnih sprememb?

Kaj nam bodo podnebne spremembe prinesle in kako bodo vplivale na naše življenje, si lahko ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke