Energetski management

V vsakdanjem življenju so stroški, ki venomer rastejo, izjemno pomembi. Še posebej za večje odjemalce toplotne in električne energije. V podjetju Enerson d.o.o. smo se specializirali tako, da lahko "stroški vaše energije postanejo naša skrb".
Več

Popravilo razsmernikov !

Nekatere sončne elektrarne delujejo že precej časa in zgodi se, da odpove tudi kakšen razsmernik. Za vse lastnike elektrarn s tovrstnimi težavami, ki imajo Solarmax razsmernike (serije S in MT) imamo veselo novico, da pogosto obstaja ugodnejša in cenejša možnost od zamenjave celotnega razsmernika. To je popravilo le tega. Pokličite nas in pomagali vam bomo.

Sončne elektrarne

sončne elektrarne

Že od ustanovitve podjetja Enerson d.o.o., se v podjetju ukvarjamo z načrtovanjem, postavitvami in upravljanjem sončnih elektrarn. V svoji zgodovini smo tako postavili že vrsto omrežnih in otočnih fotovoltaičnih sistemov.
VečEnerson d.o.o. - partner za vašo energijo


V podjetju Enerson d.o.o., že vrsto let skrbimo za področje fotovoltaike, tako smo  z našo strokovnostjo načrtovali, postavili in tudi upravljamo večje število omrežnih in otočnih sončnih elektrarn.

Zaradi tehnološkega napredka, razvoja tržišč in naših vrednot, ki strmijo k čistemu okolju in zeleni ter cenovno sprejemljivi energiji, smo se v našem podjetju specializirali za kogeneracije (SoProizvodnja Toplotne in Električne energije) na zemeljski plin in lesno biomaso.

Zavedamo se, da je racionalnost stroškov danes izjemno pomembna, še posebej pri večjih odejmalcih električne in toplotne energije, za vas prevzamemo celotno storitev energetskega managementa. V skadu z našimi vrednotami smo družbeno odgovorni in ob skrbi za okolje z našimi produkti ter storitvami vlagamo tudi v razvoj novih produktov, ki nam bodo zagotavljali lažje in racionalnejše upravljanje naše in vaše energije v zeleni in bogati prihodnosti. 

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

25.09.2015

TEŠ in solarizacija dežele

Preberite si uvodnik v novi številki revije Varčujem z energijo, kjer boste našli tudi številne ...
01.09.2015

Koliko sončnih kW je postavljenih na vsakih 1000 prebivalcev?

V Nemčiji so objavili podatek, da so dosegli število 39 GW instaliranih fotovoltaičnih elektrarn....
16.07.2015

Ali veste koliko prihranite z nabavo vozila na CNG?

Ali veste, da obstaja več deset razlogov v prid odločitve za vozlilo in lastno polnilno postajo na ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke