Energetski management

V vsakdanjem življenju so stroški, ki venomer rastejo, izjemno pomembi. Še posebej za večje odjemalce toplotne in električne energije. V podjetju Enerson d.o.o. smo se specializirali tako, da lahko "stroški vaše energije postanejo naša skrb".
Več

Popravilo razsmernikov !

Nekatere sončne elektrarne delujejo že precej časa in zgodi se, da odpove tudi kakšen razsmernik. Za vse lastnike elektrarn s tovrstnimi težavami, ki imajo Solarmax razsmernike (serije S in MT) imamo veselo novico, da pogosto obstaja ugodnejša in cenejša možnost od zamenjave celotnega razsmernika. To je popravilo le tega. Pokličite nas in pomagali vam bomo.

Sončne elektrarne

sončne elektrarne

Že od ustanovitve podjetja Enerson d.o.o., se v podjetju ukvarjamo z načrtovanjem, postavitvami in upravljanjem sončnih elektrarn. V svoji zgodovini smo tako postavili že vrsto omrežnih in otočnih fotovoltaičnih sistemov.
VečEnerson d.o.o. - partner za vašo energijo


V podjetju Enerson d.o.o., že vrsto let skrbimo za področje fotovoltaike, tako smo  z našo strokovnostjo načrtovali, postavili in tudi upravljamo večje število omrežnih in otočnih sončnih elektrarn.

Zaradi tehnološkega napredka, razvoja tržišč in naših vrednot, ki strmijo k čistemu okolju in zeleni ter cenovno sprejemljivi energiji, smo se v našem podjetju specializirali za kogeneracije (SoProizvodnja Toplotne in Električne energije) na zemeljski plin in lesno biomaso.

Zavedamo se, da je racionalnost stroškov danes izjemno pomembna, še posebej pri večjih odejmalcih električne in toplotne energije, za vas prevzamemo celotno storitev energetskega managementa. V skadu z našimi vrednotami smo družbeno odgovorni in ob skrbi za okolje z našimi produkti ter storitvami vlagamo tudi v razvoj novih produktov, ki nam bodo zagotavljali lažje in racionalnejše upravljanje naše in vaše energije v zeleni in bogati prihodnosti. 

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

23.03.2016

Več kot 6 milijonov olimpijskih bazenov vode

porabijo za svoje delovanje termoelektrarne na premog. Trenutno jih na svetu obratuje več kot osem ...
15.03.2016

To spremeni vse

je naslov novega fima, ki prihaja na slovenska filmska platna. Posnet v devetih državah in na petih ...
11.12.2015

Uredba o samooskrbi z električno energijo iz OVE končno sprejeta

Vlada RS je na svoji 66. seji dne 10.12.2015 po letih nerazumljivega čakanja, neutemeljene ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke