Kako do energetske izkaznice?


Stroški energetsko učinkovite stavbe en1

Če je za vašo stavbo z zakonom predpisana izdelava energetske izkaznice oziroma ste spoznali koristnost energetske izkaznice za vašo stavbo, saj lahko le tako izveste, kje in kaj je možno postoriti, da bo vaša stavba postala energetsko učinkovitejša in boste tako dvignili njeno tržno vrednost ter zmanjšali vaše stroške in zmanjšali toplotno onesnaževanje okolja, ste na pravem mestu.

Naročite energetsko izkaznico s pritiskom na gomb "elektronsko naročilo energetske izkaznice" in izpolnite obrazec, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

"Elektronsko naročilo energetske izkaznice"

Ste že ugotovili, da je energetska izkaznica zelo koristen dokument in instrument s katerim lahko veliko prihranite in hkrati naredite tudi veliko za naravo in okolje v katerem živite. Izpolnite obrazec "Zahteva za naročilo energetske izkaznice" in podpisanega pošljite na naš naslov:

Enerson d.o.o.
Jezdarska ulica 3,
2000 Maribor

ali skeniranega na: info@enerson.si

ali po faksu na: 02 42 92 779

ali pa nas enostavno Kontaktirajte preko naših kontaktnih kanalov ali izpolnite obrazec za povpraševanje.

 

Poklicali vas bomo in na vaš naslov napotili strokovnjaka z licenco, ki bo za vašo stavbo izdelal pravilno in natančno energetsko izkaznico, ki je predpisana z zakonom. Torej vse kar morete storiti je da nas pokličete ali pošljete elektronsko sporočilo ali pritinite na gumb spodaj in izpolnite povpraševanje.

 

Kdo so izdelovalci energetskih izkaznic:

Na podlagi 68. d člena Energetskega zakona lahko energetske izkaznice izdelujejo neodvisni strokovnjaki z licenco, kot pooblaščene pravne ali fizične osebe na zahtevo stranke. Energetsko izkaznico lahko izdajajo le pooblaščene pravne osebeizdajatelji, ki jim pooblastilo za izdajo energetske izkaznice stavbe podeli pristojni minister po izvedenem javnem natečaju.

 

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

12.10.2017

Prihodnost bo električna ali pa je ne bo!

Preberite si zanimivo razmišljanje dr. Roberta Goloba o energetskih prihodnosti v časniku Finance. ...
09.10.2017

Svetla prihodnost za OVE, posebej za fotovoltaiko

V poročilu IEA, mednarodne agencije za energijo, ne narejen pregled preteklega razvoja OVE in ...
12.09.2017

S sončno elektrarno do avtonomije

Kako je potekala proizvodnja sončne energije, zakaj se je na neki točki zaustavila in kako se bo ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke