SPTE na lesno biomaso

Kogeneracija na lesno biomaso, je nekoliko redkeje uporabljena kot kogeneracija na zemeljski plin zaradi samega energenta. Za skladiščenje lesne biomase je potrebno precej prostora in tudi rokovanje z njih zahteva nekakšno dodatno infrastrukturo. Je pa res da kogeneracije na lesno biomaso zagovarjamo predvsem zato, ker je energija pridobljena iz njih še veliko bolj zelena, saj je dejansko pridobljena iz narave, ki se obnavlja.

Les iz Katere pridobivamo lesno biomaso, je praviloma slabše kvalitete in ni primeren za nadaljnjo predelavo, tako da ga na takšen način najbolj racionalno in upravičeno izkoristimo.


Ponujamo vam kogeneracijo (SPTE) na lesno biomaso različnih visoko kakovostnih proizvajalcev različnih velikosti oziroma moči. Zato vam lahko ponudimo kogeneracijo, ki je za vaše potrebe najbolj primerna in dovršena. Izpolnite kontaktni obrazec in izvedite kakšna tehnologija in moč je najprimernejša v vašem primeru. 

 

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

12.10.2017

Prihodnost bo električna ali pa je ne bo!

Preberite si zanimivo razmišljanje dr. Roberta Goloba o energetskih prihodnosti v časniku Finance. ...
09.10.2017

Svetla prihodnost za OVE, posebej za fotovoltaiko

V poročilu IEA, mednarodne agencije za energijo, ne narejen pregled preteklega razvoja OVE in ...
12.09.2017

S sončno elektrarno do avtonomije

Kako je potekala proizvodnja sončne energije, zakaj se je na neki točki zaustavila in kako se bo ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke