Naša zgodba


Podjetje ENERSON d. o. o. je bilo ustanovljeno zato, da bi številnim ekološko ozaveščenim državljanom sveta ponudilo alternativne možnosti oskrbe z električno energijo in toploto glede na te, ki se nam trenutno ponujajo. Številni posamezniki in podjetja se zavedajo grozečega dejstva, da je energije iz obstoječih (neobnovljivih) virov vedno manj, obnovljivi viri pa se zdijo oddaljeni in nam nedosegljivi. Ker se dobro zavedamo, koliko časa, stroškov in energentov se porabi zaradi necelovitih upravljanj z energijo predvsem elektriko in toploto pa ponujamo celovite rešitve od idejnih projektov do izvedbe in celotnih prevzemov energetskih opravljanj večjih stavb.

Naše podjetje povezuje strokovnjake z različnih področij od elektrotehnike, strojništva, energetike in ekologije do ekonomije in financ, katerim skupno vodilo je skrb za energetsko bogato in inovativno prihodnost z racionalno porabo in brez slabe vesti zaradi onesnaževanja okolja ali uničevanja narave.

Podjetje ENERSON d. o. o., je od vsega začetka tudi polnopravni član Združenja slovenske fotovoltaike – ZSFV. Ukvarja se s celovito ponudbo na področju pridobivanja električne energije neposredno iz sonca in drugih alternativnih ter ekološko manj spornih virov. Zaradi nenehnih tehnoloških napredkov in inovacij na področju pridobivanja električne energije in toplote naše delovanje sega tudi na področje soproizvodnje toplote in električne energije oz na tako imenovane kogeneracije. Ker se v podjetju Enerson d.o.o. zavedamo, da je skrb za energijo tako iz stroškovnega kot tudi iz okoljskega vidika zelo pomembna, pa svojim strankam ponujamo tudi mnogo celovitih rešitev na področju rabe vseh dostopnih energetskih virov. Umetnost zniževanje potrebne energije, ki ne gre na račun odpovedovanja udobju je naša mantra, zato je pametno trošenje virov, skupaj z energetsko sanacijo stavb prvi imerativ, ki mu podrejamo vse ostalo.

Mnogi potrošniki električne energije se ne zavedajo pomena avtonomnosti pri oskrbi z električno energijo, saj bo ta postala s časom, tako za posameznika, kot tudi za države, še pomembnejša kot je danes.

In ko vsa ta dejstva povežemo in se vprašamo, kaj nam je narediti, ugotovimo, da stojimo pred množico tehničnih, idejnih, ekonomskih in administrativnih ovir, zaradi katerih se nekaterim zdijo sicer poznane rešitve komaj uresničljive ali sploh nedosegljive.

ENERSON d. o. o. ponuja rešitve vsem tem in takšnim uporabnikom - skeptikom in jim pomaga realizirati ideje, ki bodo pripomogle k bolj zelenemu, a tudi bolj bogatemu jutrišnjemu dnevu. V našem podjetju ponujamo projekte »na ključ« od zamisli, preko projekta do realizacije, za svetlejši in toplejši ter brezskrben jutri! Za vsemi našimi obljubami 100% stojimo in zanje enako tudi garantiramo.


Podjetje: ENERSON d.o.o., energetske storitve, projektiranje in upravljanje
Kratki naziv: ENERSON d.o.o.
Naslov: Partizanska cesta 5
Pošta: 2000 Maribor

Telefon: 02 23 45 690
Fax: 02 23 45 691
E-mail naslov: info@enerson.si

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte prek spletnega obrazca oz.

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

12.10.2017

Prihodnost bo električna ali pa je ne bo!

Preberite si zanimivo razmišljanje dr. Roberta Goloba o energetskih prihodnosti v časniku Finance. ...
09.10.2017

Svetla prihodnost za OVE, posebej za fotovoltaiko

V poročilu IEA, mednarodne agencije za energijo, ne narejen pregled preteklega razvoja OVE in ...
12.09.2017

S sončno elektrarno do avtonomije

Kako je potekala proizvodnja sončne energije, zakaj se je na neki točki zaustavila in kako se bo ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke