Vizija in poslanstvo

Vsako podjetje, ki resno nastopa na svojem trgu, mora imeti zelo dobro določene smernice razvoja oziroma z skupno besedo politiko lastnega podjetja. V podjetju Enerson d.o.o. prisegamo na strokovnost in zanesljivost, prav iz tega pa sledijo tudi naša vizija, poslansto in vrednote s katerimi poslujemo.


VIZIJA

Strokovnjaki podjetja Enerson d.o.o. zagotavljamo svojim strankam racionalno ter okolju prijazno oziroma zeleno prihodnost. Z našim znanjem in idejami strmimo k rešitvam na področju sončnih elektrarn, kogeneracij in energetskega managementa ter z našimi projekti ter ostalo paleto storitev in proizvodov, ki jih nudimo svojim strankam, jamčimo mirno prihodnost in čisto vest za vsak naloženi evro!


POSLANSTVO

ENERSON d. o. o. je zavezan svojim strankam in razume njihove želje, prispevati k bolj čistemu in zdravemu okolju ter racionalizaciji svojih stroškov, ne da bi za to morali žrtvovati svoj življenjski slog ali prihodnost naših otrok. Podjetje Enerson d.o.o. je skupek strokovnjakov, ki želijo svojim strankam doprinesti inovativnost na področju reševanja problemov pri pridobivanju toplote in električne energije. S celovitimi rešitvami s področja energetskega managenta pa skrbi za stroškovno in energetsko učinkovitost večjih stanovanjskih in poslovnih stavb.


VREDNOTE

Ker smo resno in odgovorno podjetje, se zavedamo, da moramo in nam je v čast in veselje delovati v skladu z našimi strogo začrtanimi vrednotami.

• Strokovnost,

• Natančnost

• Iznajdljivost

• Inovativnost

• Prilagodljivost

• Točnost

• Zanesljivost

• Okoljevarstvo

 

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

12.10.2017

Prihodnost bo električna ali pa je ne bo!

Preberite si zanimivo razmišljanje dr. Roberta Goloba o energetskih prihodnosti v časniku Finance. ...
09.10.2017

Svetla prihodnost za OVE, posebej za fotovoltaiko

V poročilu IEA, mednarodne agencije za energijo, ne narejen pregled preteklega razvoja OVE in ...
12.09.2017

S sončno elektrarno do avtonomije

Kako je potekala proizvodnja sončne energije, zakaj se je na neki točki zaustavila in kako se bo ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke