Sončna elektrarna Gradišče Enerson d.o.o. Sončne elektrarne

Ponujamo vam izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn. Na spletni strani boste našli veliko podrobnosti o naših dejavnostih na področju fotovoltaike, za več informacij in pripravo ponudbe pa nas kontaktirajte preko enega izmed možnih kanalov.

Ponujamo ugodne
samostojne otočne sisteme, zelo enostavne za montažo.
Naredimo analizo rentabilnosti in donosov bodoče elektrarne.
Izdelamo idejne projekte in celostne študije načrtovanih sončnih elektrarn.


Sončna elektrarna sledilni sistem Enerson d.o.o. Fotovoltaika v obsegu, ki jo poznamo danes je dokaj mlada veda, vendar pa ogromno obeta, saj je le ta eden, danes najbolj razširjen način pridobivanja električne energije iz obnovljivih virov torej sonca. Danes poznamo uporabo fotovoltaične tehnologije na različne načine in za različne namene. Fotovoltaično tehnologijo, lahko uporabljamo kot naložbeno infrastrukturo, s katero proizvajamo električno energijo in le to prodajamo po zagotovljeni odkupni ceni ali preprosto najboljšemu ponudniku.

Drug način uporabe fotovoltaične tehnologije pa omogoča, da sončno elektrarno postavimo za lasten namen bodisi ločeno od omrežja in proizvedeno energijo porabljamo sami in viške skladiščimo takšni način imenujemo otočni sistem ali pa prodajamo viške v omrežje. Vse načine in tehnologije v podjetju Enerson d.o.o. zelo dobro poznamo kar kažejo tudi naše reference. V podjetju Enerson d.o.o., smo strokovnjaki za področje sončnih elektrarn, saj izvajamo kopico servisnih pred investicijskih in po investicijskih storitev, kot so analize osončenosti, izdelava projektov za fotovoltaične elektrarne, servisni pregledi in storitve, čiščenje sončnih elektrarn in meritve osončenosti oziroma primernosti lokacij. Za vse omenjene storitve smo vam vedno na voljo na naših komunikacijskih kanalih, vsako vaše sporočilo bomo skrbno pregledali in vam odgovorili v najkrajšem možnem času.

Za več informacij smo vam vedno na voljo, najhitreje in najučinkoviteje preko našega kontaktnega obrazca oziroma povpraševanja.

ENERSON d.o.o.


Partizanska cesta 5

2000 Maribor

 

02 23 45 690

  info@enerson.si

Prijavite se na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:

Aktualno

12.10.2017

Prihodnost bo električna ali pa je ne bo!

Preberite si zanimivo razmišljanje dr. Roberta Goloba o energetskih prihodnosti v časniku Finance. ...
09.10.2017

Svetla prihodnost za OVE, posebej za fotovoltaiko

V poročilu IEA, mednarodne agencije za energijo, ne narejen pregled preteklega razvoja OVE in ...
12.09.2017

S sončno elektrarno do avtonomije

Kako je potekala proizvodnja sončne energije, zakaj se je na neki točki zaustavila in kako se bo ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke