Mnenja strank

Enerson d.o.o. - stranke o nas

petrol-logo

Podjetje Enerson d.o.o. je zaradi slabega delovanja naše sončne elektrarne za nas opravilo diagnostiko in čiščenje le te. Z njihovim delom in rezultati smo bili zadovoljni. Svoje delo so opravili korektno in profesionalno.

gospod Janez

Za fante iz Enersona lahko rečem le to, da so res pravi profesionalci. Korektni, točni in kar je meni osebno najbolj všeč, svoje delo opravijo temeljito, za sabo ne puščajo ničesar, predvsem pa ne umazanije. Razlika je po čiščenju res očitna. Priporočam!

gospa Jožica

Enerson d o o
Enerson

Kot direktor podjetja moram skrbeti za visok donos na vložen denar. V našem podjetju proizvodnja električne energije ni glavna dejavnost, zato za dobro in zanesljivo delovanje elektrarne skrbijo zunanji pogodbeni izvajalci. Nas zanima zgolj stalen donos elektrarne. Z donosom smo bili zadovoljni, vse dokler pred leti nismo ugotovili, da bi ta lahko bil še bistveno boljši, saj prva leta modulov sploh nismo čistili nevede, da lahko to bistveno prispeva h količini proizvedenih kWh. Nalogo smo zaupali podjetju Enerson, ki še danes skrbi za redno vzdrževanje naše sončne elektrarne.

gospod Ingram

Že odziv na prejem ponudbe je bil hiter in odličen. Z roko v roki smo uspeli najti najboljšo rešitev glede na oddaljenost. Zaposleni na terenu so bili tični, hitri, naš delovni proces pa je ostal nemoten. Odlično opravljeno. Pohvalno!

gospa Mateja

čistilni servis za sončne elektrarne
pranje sončne elektrarne

Z čistilcem naše sončne elektrarne smo zadovoljni. Je prijazen, strokoven, … Mislim, da se bomo za čiščenje z vami še odločili.

gospod Vinko

 

Vsekakor vredni našega zaupanja, že nekaj let. Njihov slogan “Vaša energija – naša skrb!” je na pravem mestu. Strokovnjaki na svojem področju, priporočamo vsem lastnikom sončnih elektrarn.

gospod Werner

dipo-logo
enerson d o o

 

 

Z delom in odnosom vaših zaposlenih smo bili zelo zadovoljni. Razlika po čiščenju elektrarne je očitna.

gospod Avguštin

 

Ker se sončna elektrarna nahaja na strehah piščančjih farm, čiščenje opravimo vsako leto. Z delom oziroma čiščenjem podjetja Enerson, sem vedno zadovoljen, saj čiščenje opravijo temeljito.

gospod Karl

Enerson

 

Imam več manjših sončnih elektrarn, ki so postavljene na različnih strehah, vse skupaj pa proizvedejo letno okoli 200.000 kWh električne energije, zato je čistoča mojih elektrarn zelo pomembna. Odločil sem se za Enerson d.o.o., ker čiščenje opravijo strokovno, hitro in v dogovorjenem roku,  če jim to ne preprečijo vremenski vplivi, kar se je v zadnjih 7 letih zgodilo le enkrat. Zanesljivi že od vsega začetka našega sodelovanja.

gospod Jože

Spletna stran uporablja piškote za statistiko obiskanosti spletne strani