Storitve

STORITVE - sončne elektrarne

Storitve na področju sončnih elektrarn, lahko v podjetju Enerson d.o.o. naročite že od leta 2007. Prepričani smo, kar dokazujejo tudi naše zadovoljne stranke, https://www.enerson.si/reference/ da lahko priskočimo na pomoč tudi vam. Storitve, ki vam jih lahko ponudimo na podlagi dolgoletnih izkušenj najdete spodaj. Prepričajte se tudi sami, naj tudi vaša energija postane naša skrb.

storitve - kliknite na Preberi več

storitve-net-metering

Net metering

Sončne elektrarne za samooskrbo ali net metering je izraz, ki je v Sloveniji postal zanimiv po sprejetju Uredbe o samooskrbi z električno energijo iz obnovljivih virov

Preberi več
storitve-čiščenje-sončne-elektrarne

ČIŠČENJE

ČIŠČENJE je smiselno vedno, ko na  sončnih celicah zapazite povečano stopnjo umazanije. Zakaj je pomembno redno čiščenje, preprost preizkus in kalkulator izgube …

Preberi več

Polnilne postaje za elektro vozila

Polnilnice za električna vozila so infrastruktura, ki omogoča polnjenje baterij električnih avtomobilov. Te polnilnice so ključne za podporo rastočemu številu električnih vozil.

Preberi več

Hranilniki električne energije

Hranilniki električne energije, pogosto imenovani tudi akumulatorji ali baterije, so naprave, ki omogočajo shranjevanje električne energije in njeno sproščanje po potrebi.

Preberi več

Spletna stran uporablja piškote za statistiko obiskanosti spletne strani