DOMAČA ELEKTRARNA ZA SAMOOSKRBO

Domača elektrarna za samooskrbo je postala aktualna tudi v Sloveniji. Padanje cen bistvenih sestavnih delov elektrarne in subvencije eko sklada pa so v letu 2018 privedle do “baby boom-a” pri izgradnji le teh.

V dobi subvencioniranih odkupnih cen električne energije so bile sončne elektrarne za povprečnega človeka nekaj čisto novega. Marsikdo je bil celo proti izkoriščanju zelenih virov, češ da se ti ne izplačajo, so predragi, ne delujejo dovolj dobro, … Pa vendar se je s časom izkazalo dvoje. Sončna elektrarna se še kako izplača. Z leti pa so se prav tako izboljšali proizvodnji procesi, to pa na trg prinaša večjo kvaliteto in nižje cene sestavnih delov.

Ste mlada družina, ki pravkar razmišlja o gradnji lastne stanovanjske hiše ali pa ste eden tistih, ki razmišlja o menjavi kurilnega sistema? Lastnik proizvodnje ali obrtne stroke, s prevelikimi računi za električno energijo? V vsakem primeru je članek v Večerovi prilogi KVADRATI vreden vaše pozornosti. Ob poplavi ponudnikov izgradnje sončnih elektrarn na trgu pa vam lahko mogoče celo olajša izbiro le tega. Z pravo izbiro izvajalca in materialov, sonce postane neomejen vir energije, prav tako pa tudi vir za prihodnost. Domača sončna elektrarna za samooskrbo pa je modra naložba v vašo in prihodnost vaših otrok.

KVADRATI – Včasih za “Zelene”, danes zanimiva vsem